Bus på isen

Idag tog jag och Nelson en promenad in till stan, tog oss ca 50 minuter. Hamnade hos Marieh och John där det blev lite bus med Meggie innan vi begav oss ut på isen i mariebergsviken. Gick undan liten från alla skid- och skridskoåkare och släppte hundarna lösa. Meggie och Nelson hade självklart superskoj, som alltid tillsammans =).




Fina hundar























Nu har jag en mycket trött hund här hemma =). Imorrn åker vi till säffle och där blir det bus med Meggie och Bosco!

Bilder från förra veckan






Matvägran

Trodde aldrig att det skulle hända mitt lilla matvrak men nu har Nelson börjat matvägra. Kan bero på en massa olika saker men äta särskilt mycket vill han inte. Har bytt ut den färskfrusna maten mot torrfoder för lite variation men han är inte vidare glad i maten ändå. Äter ett par tuggor av frukosten, ungefär lika mycket av lunchen men iaf så har han ätit upp all kvällsmat de senaste dagarna. Alltid nått.

I förrgår ställde jag honom på en våg för första gången på bra länge, 13,5 kilo stod det. Han kommer nog landa på ca 15 kg, som jag trott hela tiden. Är alldeles lagom i storleken nu, inte liten och fjantig men inte heller för stor utan det går att bära honom och ha med honom på de flesta ställen.



Nelson fick prova ett Sverige-linne i djuraffären i samband med vägningen. Han var hur söt som helst och verkade inte alls bry som om att vara påklädd =). Blev inget köp självklart, han är finast som han är =P.

Nelson i Säffle

Har precis kommit in i värmen igen. Varit ute och skottat snö och samtidigt försökt hålla koll på Nelson och Bosco som tumlat runt i snön. Nelson försökte jaga skyffeln och hoppade upp i snövallarna så det rasade ner och jag fick ännu mer att skotta =P. Innan dess var vi en sväng hos Mormor där hundarna självklart fick korv och vi människor åt semla.

Igår var Nelson med ute i stallet igen och han tycker det är väldigt kul. Måste bara få lite mer respekt för hästarna så det inte händer nått. Planerna är ju att han ska kunna hänga med ut när vi rider. Som tur är är hästarna väldigt vana hundar, även ute på tur. Igår eftermiddag gick vi en promenad med alla tre hundarna innan jag och Nelson följde med till Säffle.

Jag åker till Karlstad på fredag men Nelson får stanna över helgen. Mamma och pappa ska passa honom eftersom jag jobbar både lördag och söndag. Tror inte han har nått emot det, Bosco finns ju att busa och leka med =).


Nelsons första årsskifte

Hade en liten hemmafest igår med några vänner. Ville vara hemma med Nelson första gången han var med om fyrverkerier och det gick så bra så. Han skällde lite och så men verkade inte särskilt rädd utan var till och med ute på balkongen strax efter tolvslaget. Hade även Meggie hemma som inte alls bryr sig om skjutandet och säkert hade det en lugnande effekt på Nelson. Hundarna verkade iaf glada med att få leverpastej på kvällsmaten och Nelson sov ända till halv elva imorse. Trött liten kille idag =).


Först sprang Nelson runt med oss när vi flyttade bord, dukade och hade oss men sen tröttnade han och la sig där han kunde ha uppsikt över båda =)


Nelson är gärna med i soffan


Lekinvit




Skönt att hundarna kunde roa sig själva


Bästa kompisar


Sötast


Meggie var med i mitt lag




Varför den blicken Meggie?


RSS 2.0