Snart flytt

Igår fick jag träffa min bebis för första gången på nästan en vecka. Vet inte vem som blev gladast, jag eller han =). Tllbringade kvällen hos en kompis och traskade hemåt vid tretiden inatt. Imorse sov både två till klockan nästan var elva, eller tolv om man ställt om klockan. Annars brukar Nelson vakna tidigt när vi är i Säffle och han hör att mamma, pappa och Bosco är uppe men han var nog riktigt trött efter den sena kvällen =P.

Imorrn bär det av hem till karlstad igen så vi hinner packa allt innan vi flyttar på fredag. Hoppas Nelson kommer trivas bra i sitt nya hem och att han känner sig hemma fort. Tror dock inte det blir några problem med min lilla tuffing =).





Nelson får se till att njuta ordentligt av snön nu. Förhoppningsvis är den borta snart!!

Marodören nr 1!


Inte mkt kvar av stackars krokodilen nu =P

Ikväll har det varit lydnadskurs ikväll och Nelson skötte sig fint som vanligt, särskilt på koppelövningen. Han vill väl visa alla vilken fantastiskt ras corgi är =). Förutom det har det blivit ett par promenader men det märks att Nelson tycker gruset gör ont på tassarna. Han går sakta och hoppar gärna upp i snön och pulsar fram istället där det går. Kan inte snön försvinna nu tack så att det kan sopas!


Han fick tillbaka gosedjurscorgin en stund i eftermiddags. Han posar inte gladeligen här kan jag tala om =D (Nelson alltså, inte gosedjuret) =P

Förändring



Idag tyckte nog Nelson att jag var mer normal än igår då klockan ringde 06.40. Då fick jag en yrvaken, mindre road blick =). Är väldigt glad över att han blivit morgontrött och gärna väntar med att gå upp till halv elva, elva. Sådan matte sådan hund =P.

Igår var han hos ett par kompisar till mig medan jag var på föreläsning och sen tog vi bussen för att skriva på ett kontrakt på en ny lägenhet. Om ett par veckor är det dags för mig och Nelson att flytta till vår egen lilla källarlägenhet. Är på 50 kvadrat så den är ju inte så himla liten men den kommer bli perfekt för oss. Nya marker och gå på också, inte helt fel det heller.

Enda tråkiga blir ju att lite behöva börja om med ensamhetsträningen men Nelson är så trygg i sig själv att det nog inte kommer bli några problem. Snart är han hemma där också =).

Nu ska vi åka ut till stallet, vilket Nelson tycker är väldigt kul. Han vet direkt vad som är på gång när jag sätter på mig ridkläderna =).

Update



Har varit väldigt dåligt med uppdatering här men jag har ingen blogglust alls just nu (skriver nu bara för att jag inte vill sätta igång med hemtentan), men den kommer väl tillbaka så småningom.

Jag och Nelson har iaf börjat på lydnadskurs och hittills har det gått som på dans. Han har skött sig mycket bättre än väntat på de flesta övningar. De andra hundarna är fortfarande väldigt intressanta men det går iaf att få hans uppmärksamhet ändå. Just nu övar vi mest på att gå fint på promenad och det går redan väldigt mycket lättare att promenera. Är väldigt glad att jag valde en intelligent och arbetsvillig ras, nått annat har jag inte tålamodet till =P.

Förutom det har det inte hänt särskilt mycket. En (den enda) nackdelen med Nelsons kroppsform som jag upptäckt nu är hur otroligt skitig han blir i detta töväder. Det skvätter upp på hans vita lilla mage och så är den snart lika svart som tassarna redan blivit. Så fort det börjar torka upp ute så åker han i badet!

Fortsättning följer...

RSS 2.0